Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma

és Kollégiuma

2019/2020

 

 

 

A "Ciszterek Ligája" 2019/2020. évi versenykiírása

   20 csapat nevezett, így négy, öt csapatos csoportot sorsoltunk. A csoportmeccseket ősszel bonyolítjuk le, a csoportutolsó kiesik, nélkülük folytatódik a rájátszás, egyenes kieséssel tavasszal. A rájátszásban a kialakult csoporteredményekből felállítunk egy erősorrendet, 1-16-ig és kieséses alapon az első az utolsóval, a második a tizenötödikkel, és így tovább, játszik. A továbbjutók a saját águkon juthatnak el a döntőig.

     A mérkőzések kétszer 15 percig tartanak. A rájátszásban döntetlennél 3-3 db büntető dönt. A kispályás labdarúgás szabályai szerint. Egy csapatban egyszerre 5+1 játékos játszik. Ha hiányos egy csapat, 4+1-es felállásban is játszhat, ha az ellenfél beleegyezik. Csak az osztályba járó diák játszhat, egy tanár igazolható. Hazaadás lábbal és dobásból is tilos! A kapus kidobással nem dobhatja át a labdát a felező vonalon. Játékvezetőről a csapatok gondoskodnak.  Azt a csapatot, amelyik NEM JELENIK MEG a mérkőzésen, KIZÁRJUK a további versenyből!

     A mérkőzések időpontját a csapatkapitányok egyeztetik egymással, és jelzik Pukli Tamás tanár úrnak a játékvezető személyével együtt!

 

A Ciszterek Ligája pontozása az év sportosztálya versenyben:

1. 80 pont

2. 60 pont

3. 40 pont

4. 30 pont

5-8. 20 pont

9-16. 10 pont

A csoport kiesők az indulásért 5 pontot kapnak

 

Játékvezetők:

Kundár Kevin 11.A

Rostás Tamás 11.A

Tomcsányi Donát 11.A

Szabó Zalán 11.C

Futó András 11.E

Varga Tamás 11.E

Tabella »