Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma

és Kollégiuma

2023/2024

 

 

 

A "Ciszterek Ligája" 2023/2024. évi versenykiírása

   20 csapat nevezett, így négy, öt csapatos csoportot sorsoltunk. A csoportmeccseket ősszel bonyolítjuk le, a csoportutolsó kiesik, nélkülük folytatódik a rájátszás, egyenes kieséssel tavasszal. A rájátszásban a kialakult csoporteredményekből felállítunk egy erősorrendet, 1-16-ig és kieséses alapon az első az utolsóval, a második a tizenötödikkel, és így tovább, játszik. A továbbjutók a saját águkon juthatnak el a döntőig.

     A mérkőzések kétszer 15 percig tartanak. A rájátszásban döntetlennél 3-3 db büntető dönt. A kispályás labdarúgás szabályai szerint. Egy csapatban egyszerre 5+1 játékos játszik. Csak a csoportmérkőzásek alatt, ha hiányos egy csapat, 4+1-es felállásban is játszhat, ha az ellenfél beleegyezik. A továbbiakban csak 5+1-es felállásban játszhatnak a csapatok. Csak az osztályba járó diák játszhat, egy tanár igazolható. Hazaadást a kapus kézzel nem foghatja meg! A kapus kidobással nem dobhatja át a labdát a felező vonalon. Játékvezetőről a csapatok gondoskodnak.  Azt a csapatot, amelyik NEM JELENIK MEG a mérkőzésen, KIZÁRJUK a további versenyből! Mérkőzéseket elsősorban tanítási időn kívül, délutánra szervezzetek. Tanítási időben mérkőzés csak olyan órában rendezhető, amikor az egyik, vagy mindkét csapatnak testnevelés órája van. Vagy az egyik osztálynak testnevelés órája van, a másiknak pedig nincs órája. Meccsre elkéretőzni MÁS ÓRÁRÓL NEM LEHET, KIVÉVE AZ OSZTÁLYFŐNÖKI ÓRÁT, az osztálfőnök engedélyével!! A meccsek lejátszásához mindkét osztály testnevelő tanárának engedélye szükséges! Ha a terembeosztás szerint egyik csapat sincs a pályán, akkor a pálya jogosultsággal rendelkező osztály testnevelő tanárával is meg kell beszélni a helyszín cserét.

     A mérkőzések időpontját a csapatkapitányok egyeztetik egymással, és jelzik Pukli Tamás tanár úrnak a játékvezető személyével együtt!

Mérkőzés időpontot foglalni, naptárba beíratni, KIZÁRÓLAG Pukli Tamás tanár úrnál lehet!

Tabella »